top of page

Om Roslagsglas - Glasmästare i Stockholm

Roslagsglas är glasmästare med utgångspunkt i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm och utför jobb båda stora som små jobb över hela staden. Johan Waern grundade Roslagsglas 1994 och idag har företaget hunnit utföra tusentals glasrelaterade projekt.

Precis som då utgår vi fortfarande från Åkersberga, men utför idag arbeten över hela Stockholm. På den tiden arbetade vi mestadels med fönsterrenovering och glasreparationer, vilket varit en betydande del av företagets utveckling.

Numera huserar vi i våra egna lokaler på Näsvägen 11 i Åkersberga, där vi har egen tillverkning och produktion för att kunna erbjuda våra kunder så korta leveranstider som möjligt.

Vi arbetar med alla typer av glaslösningar, aluminiumpartier, solskydd och fönster. Vi är med i Glasbranschföreningen och är självklart MTK-auktoriserade och följer alla branschregler och kollektivavtal. Allt för att lämna trygghet till våra kunder och vår personal.

Ni når oss enkelt via telefon på 08-540 882 40 eller via e-mail på info@roslagsglas.se, så hjälper vi er med allt från idéer till färdigt montage.

Roslagsglas Glasmästare Åkersberga Täby Danderyd

Vårt Löfte

Många oroar sig över tidsoptimistiska hantverkare som lovar saker till ett visst pris och inom en viss tidsram, för att sedan inte alls kunna leverera det överenskomna. Att hålla vad vi lovar och ständigt innovera vårt arbetssätt har varit en av våra främsta framgångsfaktorer och få våra nöjda kunder att vara våra bästa säljare. 

Vi städar alltid efter oss och rekommenderar alltid bra och pålitliga andra hantverkare för de arbeten vi själva inte utför, just för att ni ska få den rätta expertisen och hjälpen att förverkliga er bostadsdröm.

Vår personal är alla fast anställda och omfattas av rådande kollektivavtal. Det skapar en trygghet inte bara för våra anställda, utan även våra kunder och samarbetspartners vet att det är vår arbetsstyrka som kommer utföra arbetet, inte inhyrd och tillfällig personal.

Vi har sedan starten 1994 hunnit genomföra tusentals arbeten runtom i Stockholm, med nöjda kunder som sträcker sig från stat och kommun, privatpersoners små och stora drömmar och entreprenadarbeten och fastighetsprojekt. I och med det har vi gladeligen och stolta tagit emot ett flertal utmärkelser som sträcker sig från Årets Företagare till Dagens Industris Gasell-företag.

Miljö

För allas vår framtid och hälsa tillämpar vi ett miljömässigt perspektiv i alla delar av vårt arbete, där återvinningen och källsorteringen är en självklar del av vår dagliga rutin.

God arbetsmiljö och ett effektivt hållbarhetsarbete är en självklarhet för att vi ska kunna utvecklas och expandera och vårt engagemang sträcker sig även utanför det. Vi har bl.a. under många år stöttat och utvecklat både fiske och friluftslivet i Domarudden och Drängsjön i Åkersberga.

Team Roslagsglas

Skapa ert drömhem.
Berätta om era planer och projekt.

bottom of page