top of page
Pergola-stockholm.roslagsglas.se.jpeg

Sedan 1994 har vi specialiserat oss på att erbjuda skräddarsydda markiser och solskydd som inte bara skyddar mot sol och regn, utan också höjer hela estetiken på er fastighet.

Våra markiser, tillverkade i Sverige av Hestra, är kända för sin höga kvalitet och sitt stilrena utseende.

I Täby, där både varma och soliga sommardagar och regniga, mysiga  eftermiddagar under hösten är en del av charmen, vet vi på Roslagsglas hur viktigt det är att ha en uteplats som är lika anpassningsbar som den är mångsidig.

Markiser i Täby 
- En perfekt anpassning för din uteplats

Våra markiser i Täby: Lokal expertis och kvalitet

Som ett familjeägt företag med rötter förankrade i Åkersberga och med dagliga jobb över hela Stockholm, inklusive Täby, förstår vi lokala behov och estetiska preferenser. Vårt team av erfarna installatörer är inte bara skickliga hantverkare men också experter på att anpassa varje projekt för att möta våra kunders unika önskemål. Vi tror på personlig service och att varje installation ska vara en reflektion av kundens personlighet och behov.

Täby's förstahandsval för markiser & solskydd sedan 1994

Vårt anseende som Täbys föredragna leverantör av markiser är något vi är mycket stolta över. Det har byggts upp genom decennier av hårt och personligt arbete, engagemang för kvalitet och ett fokus på kundnöjdhet och upplevelse. Våra kunder uppskattar vårt öga för detaljer, vår förmåga att leverera lösningar som överträffar förväntningarna, och det faktum att vi alltid står redo att erbjuda support och underhåll långt efter en montering är slutförd.

Går ni i tankar om att byta ut era solskydd och markiser?
Hör av er till oss idag så hjälper vi er från problem eller idé, till färdig montering och gör det mesta av ert boende, invändigt som utvändigt.

Fyll i kontaktformuläret nedan eller nå oss direkt på 08-540 882 40 alternativt via e-post på info@roslagsglas.se

Vi hörs snart!

bottom of page