top of page

Glasmästare i Danderyd

Välkommen till Roslagsglas, din främsta partner för glasmästare i Danderyd och dess omnejd.

Med närmare tre decenniers erfarenhet är vi idag ett av norra Stockholms mest erfarna och valda företag inom glasbranschen. Sedan 1994 har vi levererat högkvalitativa och enastående glasarbeten som överträffar våra kunders förväntningar. Vi lyssnar noga till era behov och lever efter devisen "Allt i glas", och lägger stor vikt vid personlig service och kvalitet i varje steg av processen. 

Glastak pergola

Glastak till pergola

Hur vill ni ha er pergola, med glastak eller markis?
Bilden kommer från ett utfört arbete hos en kund i Stocksund.

Måttbeställd duschvägg

För att garantera bästa möjliga resultat för er nya duschvägg hjälper vi er med måttbeställda och måttanpassade alternativ. 

Måttbeställd duschvägg
IMG_1626.jpeg

Glasräcke för altan & trappa

Ett glasräcke till er altan kan göra stor skillnad i er vardag, särskilt med en fin utsikt som inte inte förtjänar att döljas. Likväl kan ett nytt glasräcke till er trappa göra upplevelsen ljusare och skapa en rymligare känsla i rummet. 

Markiser

Markiser och andra solskydd kan förbättra flera aspekter i er vardag, oavsett om de placeras inomhus eller utomhus. Som glasmästare utför vi även dessa jobb och jobbar med Sveriges kanske främsta tillverkare av markiser, nämligen Hestra.

Markiser solskydd Danderyd

Kontakt

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom 24 timmar, måndag till fredag. Ni kan även nå oss direkt genom alternativen intill. 

Vi hörs snart!

Telefon:

08-540 882 40
 

E-post:

info@roslagsglas.se
 

Besöksadress kontor och fabrik:

Näsvägen 11, 18440 Åkersberga

bottom of page