top of page
CDB9EEBE-1161-42EC-8E8D-88AF88973497.jpeg

Glasmästare i Vallentuna - Roslagsglas gör jobbet

Så pass länge som vi har hunnit vara verksamma som glasmästare i norrort har vi hunnit byta och installera otaliga mängder glas för olika projekt och ändamål. 

Vi utför både stora och små jobb hos privatpersoner, stora nyproduktioner ihop med byggjättarna, men även många offentliga uppdrag. Med andra ord, oavsett om det är något så rutinmässigt som ett glasbyte eller ett större projekt likt en renovering eller ombyggnation, så hjälper vi gärna till i processen. 

Med utgångspunkt från centrala Åkersberga är vi snabbt hos er. 

Fyll i kontaktformuläret längre ned eller använd något av alternativen bredvid och berätta mer om vad ni kan tänkas behöva hjälp med eller undrar över. 

Glastak till pergola eller ett uterum i glas

Att sätta upp ett glastak till er pergola eller glasa in ert uterum kan göra extremt en stor skillnad i ditt hem. Det skapar en extra utomhusyta som ni med fördel kan använda året runt, bekvämt nog skyddad från både väder och vind. Vi på Roslagsglas erbjuder en professionell montering av ert glastak eller uterummet i glas, anpassade precis efter era önskemål, behov och hur ni vill ha det. Med vår hjälp kan du förvandla din trädgård eller uteplats till en modern och funktionell sällskapsplats som både höjer värdet på er fastighet och ger er minnesvärda dagar.

Markiser & Solskydd

Solskydd på rätt plats är viktigt för att skapa en behaglig inomhusmiljö och skydda ditt hem från starkt solljus. På Roslagsglas erbjuder vi markiser och solskydd från de välkända tillverkarna på svenska företaget Hestra, som ger dig högsta kvalitet och en design som gifter sig fint med ert boende. Vi hjälper er gärna att välja rätt solskydd för ert hem och ser till att det installeras på ett snyggt och korrekt vis. På så vis kan ni inte bara njuta av ett behagligt inomhusklimat, men också sänka era energikostnader. 

Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner

Har du en idé eller vision för ett glasprojekt, men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? Kontakta oss så kan vi mer än gärna hjälpa er att ta era idéer från skiss i huvudet till verklighet. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en lösning som passar dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om att bygga en glasbastu, vinkällare eller inglasad terrass.

Fönsterbyte i Vallentuna

Fönster är en viktig del av din fastighet, både när det gäller utseende och funktion. Hos Roslagsglas kan vi hjälpa dig att reparera eller byta fönster hos er i Vallentuna, oavsett om det gäller ert hem eller företaget. Vi har 30 års erfarenhet av att arbeta med alla typer av glasprojekt och kan garantera att arbetet utförs med högsta kvalitet och professionalism. När du byter fönster med oss får du inte bara bättre isolering och lägre energikostnader, utan också ett snyggare och mer värdefullt hem.

Med våra glasmästare blir ni nöjda

Med Roslagsglas kan du känna dig trygg i att ert glasprojekt hanteras med expertis och omsorg från början till slut. Vare sig du behöver hjälp med något enklare som att byta fönster, eller större projekt där vi monterar ett glastak till er pergola, glasa in ert uterum, byta ut markiser eller solskydd, så är vi redo att bistå dig. Vårt motto är "Allt i glas" och här kan ni se mer av våra vanliga uppdrag vi utför, och här kan ni se bilder och referenser från tidigare arbeten vi gjort.  Tveka inte att kontakta oss för en offert eller för att diskutera dina behov och önskemål!

Kontakt

Fyll i kontaktformuläret nedan eller kontakta oss direkt via uppgifterna här nedan.

Vi hörs snart!

Telefon:

08-540 882 40

E-post:

info@roslagsglas.se

Besöksadress kontor och fabrik:

Näsvägen 11, 18440 Åkersberga

bottom of page