top of page
Sök
  • Roslags Glas

Uppdatera huset med en lyxig vinkällareDet finns många saker som kan vara avgörande för hur lyxigt ett hus känns. Vissa kanske anser att det handlar om antalet rum, vilket år husets byggdes eller hur renoverat det är. Andra anser hellre att det är husets funktioner och tillval som gör störst skillnad. För er som håller med om det sistnämnda har vi ett bra tips på hur ni kan uppdatera ert hus till en riktig lyxbostad – nämligen genom att bygga en vinkällare!

Vem kan ha en vinkällare?

En vinkällare kan se ut på många olika sätt men ofta är det precis vad det låter som – en källardel i huset där man förvarar viner. För dig som bor i ett hus, oavsett vilken sort, kan du alltid bygga till en vinkällare. Det behöver inte vara i en faktisk källare, en vinkällare kan likaväl vara på övervåningen av huset eller på bottenplan.


Fördelarna med att ha en vinkällare är såklart att du har ett bra ställe att förvara ditt vin på året runt. Det är ett rum med en perfekt temperatur, som håller vinet bra under många års tid. Det är dessutom ett lyxigt tillval som gör att huset ser mer exklusivt ut. Vi menar, hur häftigt är det inte att hålla en middag och kunna gå och hämta vin från din alldeles egna vinkällare?

Hur bygger man en vinkällare?

Det finns olika sätt att bygga vinkällare på och man behöver såklart inte ha en hel källare, för många kanske det räcker med en vinkyl. Men för dig som vill gå hela vägen är vinkällaren helt klart rätt väg att ta. Vi på Roslagsglas är experter på vinkällare och glas i allmänhet, och vi har byggt många olika vinkällare för våra kunder i mängder av olika stilar.


När vi bygger vinkällare gör vi det i enlighet med resten av husets inredning och design. Det blir som om att vinkällaren alltid har varit där, då vi gör så att den smälter in perfekt med övriga huset. Vi kan bygga moderna vinkällare i glas, implementera stål i designen eller göra något helt annat baserat på vad just du vill ha. Vi kan dessutom skapa vinkällare med eller utan insyn, beroende på hur du vill att din vinkällare ska se ut.

Boka en offert från oss på Roslagsglas

Om du vill ta din bostad till nästa nivå är en vinkällare helt klart rätt väg att gå. Vi på Roslagsglas hjälper dig gärna att ta fram en idé på en design, och såklart bygga hela projektet åt dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer, eller om du redan nu vill boka en offert.


Välkommen till oss på Roslagsglas!

79 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page