top of page
Sök
  • Roslags Glas

En ny teknik för att skapa glastak och väggar från glasmästare Roslagsglas

Kontakta oss på telefon eller mail, våra goda kunskaper inom glasteknik fulländar bostadens renovering eller energieffektivisering. Våra glasmästare är gedigna glasmästare och gör ett bra jobb varje gång. Vi hjälper dig gärna byta fönster och glasdörrar. Vill du göra din egen glasvägg, duschvägg eller bordsskiva har vi en stor möjlighet att skräddarsy en lösning som passar er.


Självrengörande glas är för dig som är riktigt trött på att putsa fönster. Är det möjligt? Ja det är möjligt, yttre glaset är belagt med speciell yta som gör att smutsen löses upp av solljuset och sedan rinner av när det regnar, utan att lämna ränder efter det torkat. Finns det några fönster som inte behöver putsas? Visst är det möjligt. Dessa glas är självrengörande och fungerar genom att lösa upp smuts som sköljs bort varje gång det regnar. Själva glaset är tunt och har en klar beläggning.


När du letar efter nya energiglas/isolerglas till dina fönster är det en bra idé att ta reda på kvalité och funktion. Du rådgöra med oss, vi hjälper dig! Vi samarbetar med kvalitativa glasmärken och tekniker.


Hur glasmästare roslagsglas bygger ditt glastak och glasväggar

Isolerglas är inget nytt, det har funnits sedan 60-talet. En av egenskaperna med isolerglas är att du inte behöver putsa fönstren mellan glasen. Isolerglaset glaseras först i 2 lager, alternativt 3 lager (2-glas isolerrutor eller 3-glas isolerrutor). Det finns nu ett tvåskiktsglas med argonglas mellan de två skikten för bättre isolering.


Har du ett speciellt projekt som kräver specifikt glas, såsom frostat glas med mönster, konstglas i olika mönster och färger, eller specialglas, så kan självklart dina glasmästare i Stockholm hjälpa till. Några exempel på sådana glasprojekt kan vara kyrkfönster med målat glas och mer ovanliga mönster. Eftersom vi är glasexperter och har utmärkta glasmästare är vi säkra på att vi kan slutföra ditt glasprojekt framgångsrikt. Kontakta glasmästare Roslagsglas för att diskutera ditt glasprojekt.


Det finns många olika typer av glas som 3 glas och 2 glas. Det låter som att ett 3-glasfönster består av 3 glasrutor med metallskenor mellan dem. (3-glas är isolerglas med 3 glas, 2-glas är isolerglas med 2-glas, argon är fyllt i utrymmet mellan distanslister för bättre isolervärde. Finns i olika säkerhetsklasser, ljudklasser, isoleringsklasser mm) Detta ger bättre ljudisolering och värme. Det finns andra typer av glas, såsom isolerglas, säkerhetsglas, brandsäkert glas, energisnålt glas, originalglas, laminerat glas, härdat glas, spegelglas, solskyddsglas.20 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page