top of page
Sök
  • Roslags Glas

Det finns många anledningar till varför en duschdörr kan göra ditt badrum mer estetiskt

Duschväggar är till exempel ett stilrent och smart alternativ till duschväggar och duschdraperier. Duschväggar är diskreta och eleganta och kan få ett badrum att kännas större. Dessutom finns det många andra fördelar - till exempel finns det många duschväggar utan baser, vilket är ett bra alternativ för personer med begränsad rörlighet. Det finns oftast också en list för att hålla vatten borta från hela badrummet.


En skräddarsydd inglasning utav dusch är den snyggaste och mest praktiska lösningen ni kan ha i ert badrum. En duschdörr eller duschhörna är mycket elegantare än en duschkabin som ofta upplevs som tråkigare och inte lika fräsh. Eftersom dörrarna kan öppnas utåt och inåt kan du fälla dem helt mot väggen när du inte använder duschen.


Detta sparar utrymme i badrummet. Går även att få skjutdörrar i duschen.

Men här handlar det också om vad som är bäst för badrummet, och vad du gillar själv. Vikdörrar är ett av flera alternativ för duschväggar, och det val som passar dig bäst är personligt. Fördelen med denna modell är dock att den fungerar i de allra flesta badrum.

Det finns många olika typer av duschdörrar

Duschväggar finns i många olika varianter. Du kan placera dem i hörn, de kan vara runda eller raka, med infällbara eller skjutdörrar. Det är till stor del en smaksak, det är bara en fråga om preferenser.Duschväggar och duschdörrar ger ett lätt och modernt intryck och passar de flesta typer av badrum. Det finns en mängd olika modeller att välja mellan, varav de flesta är lätta att rengöra. Det finns flera modeller som fälls inåt vilket gör att de tar minimalt med plats när du inte är i duschen.


43 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page