top of page
Glasmästare Vaxholm

Glasmästare i Vaxholm - Roslagsglas ger dig kvalitet och expertis

Välkommen till glasmästarna på Roslagsglas - En kort tur till Vaxholm från vårt kontor och fabrik i Åkersberga. 
I och med vår långa historia i branschen har vi blivit experter på det mesta när det kommer till glas. Därmed kan vi erbjuda special- och måttbeställda glas till alla era projekt och idéer.

Vi är vana att jobba med allt från små glasbyten i hemmet, till stora entreprenadarbeten och statliga upphandlingar. 

Läs mer om våra tjänster och glasmästarjobb i Vaxholm nedan. 

Varför välja Roslagsglas för dina glasarbeten i Vaxholm?

Det finns flera anledningar till att vi är det självklara valet för glasarbeten i Vaxholm. Här är några exempel på vad som skiljer oss från våra konkurrenter:

  1. Hög kvalitet & egen fabrik - Vi tillverkar vårt egna glas och använder alltid högkvalitativa material och produkter för att säkerställa att ditt glasprojekt blir perfekt utfört och håller länge.

  2. Exceptionell kundservice - Vår personal är alltid redo att lyssna på dina behov och erbjuda lösningar som passar dig bäst. Utöver vikten av att slutföra våra uppdrag i tid, är vi engagerade i att erbjuda snabb, effektiv och personlig service, samt att hålla dig informerad under hela processen.

  3. Över 25 års erfarenhet - Vi har varit i branschen sedan 1994 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet inom glas och glasarbete. Detta gör att vi kan hantera även de mest komplexa och krävande projekten.

Privatbostäder och företagsprojekt

Roslagsglas har lång erfarenhet av att bl.a. byta glas och arbeta med både privatbostäder och företagsprojekt i Vaxholm. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för fönster, dörrar, glastak, pergola, glasbastu och en hel del annat. Vi är måna om att leverera glaslösningar som passar våra kunders unika behov och förväntningar. Vill ni se inspiration eller referenser från tidigare utförda arbeten? Det hittar ni här i så fall. 

Offentliga uppdrag och stora byggprojekt

Utöver våra tjänster till privatpersoner har vi också utfört en rad offentliga kontrakt och stora byggprojekt i Vaxholm och dess omgivningar. Vi samarbetar med flera stora byggföretag och har arbetat med allt från skolor till andra offentliga byggnader. Vår expertis, erfarenhet och våra goda kundomdömen gör oss till det självklara valet för dessa typer av projekt.

Kontakta Roslagsglas för ditt nästa glasmästarjobb i Vaxholm

Om du behöver en glasmästare i Vaxholm är Roslagsglas det självklara valet. Med vår långa erfarenhet, höga kvalitet och engagemang för kundnöjdhet kan du vara säker på att ditt projekt blir utfört på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov så hjälper vi er med en offert. Vi besvarar gärna alla frågor ni kan tänkas ha och ser fram emot att hjälpa dig med ert nästa glasprojekt!

Fyll i kontaktformuläret nedan eller nå oss direkt på 08-540 882 40 alternativt via e-post på info@roslagsglas.se

Vi hörs snart!

bottom of page