top of page
pergola-uteplats-stockholm-roslagsglas.se.jpeg

Din glasmästare i Täby - Välkommen till Roslagsglas

Med en snabb tur från grannkommunen är vi glasmästare på Roslagsglas snabbt hos er i Täby. Roslagsglas grundades av Johan Waern 1994 och är än idag ett familjeägt företag med en fantastisk personalstyrka. Vi har arbetat mycket både med privatpersoner och företag på stora projekt runtom i Täby men även kringliggande kommuner. Efter tusentals utförda arbeten och nöjda kunder ser vi gladeligen till att hjälpa till med även ert glasprojekt. Något vi värdesätter högt är att leverera en personlig service och med en hög grad av engagemang från första kontakt till avslutat projekt.

Glasmästare som håller sina löften - Kvalitet & tid

När du anlitar Roslagsglas kan du förvänta dig att vi håller våra löften gällande kvalitet och att jobbet blir klart i tid. Det är vi förstås stolta över och glada att våra kundomdömen vittnar om!

Fullt engagemang från början till slut

Vi på Roslagsglas engagerar oss helhjärtat i varje projekt, oavsett om det gäller en enkel glasreparation eller glasbyte, eller en större ombyggnation. Från första samtalet till det att jobbet är slutfört och ni är nöjd, kan ni räkna med att vi finns där för er. Vårt mål är alltid att överträffa våra kunders förväntningar och leverera en produkt eller tjänst som vi båda parter kan vara stolta över.

Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner

Har du en idé eller vision för ett glasprojekt, men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? Kontakta oss så kan vi mer än gärna hjälpa er att ta era idéer från skiss till verklighet. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en lösning som passar dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om att bygga en glasbastu, vinkällare eller inglasad terrass.

Populära projekt: Glasbastu, vinkällare och inglasade terrasser

Bland våra mest populära projekt hittar du glasbastu, vinkällare och inglasade terrasser eller tak. Dessa projekt kan ge ditt hem eller företag en unik och exklusiv känsla, samtidigt som det förstås ökar värdet på din fastighet. Roslagsglas har lång erfarenhet av att arbeta med dessa typer av projekt och kan erbjuda dig den expertis och kvalitet som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Här kan ni se bilder på utförda referensarbeten eller hitta inspiration. 

Välj Roslagsglas för ditt nästa glasprojekt i Täby

Vi på Roslagsglas är alltid pålitliga och engagerade glasmästare och finns här för er som behöver hjälp i eller omkring Täby kommun. Vi erbjuder högkvalitativa glasarbeten för både privatpersoner och företag, och alltid med ett fokus på att hålla våra löften om kvalitet och tidsramar. Vare sig du vill ha hjälp med att förverkliga dina visioner för en bastu i glas, glasräcket Cit-i-Lä, ett glastak till din pergola och uteplats, eller om du behöver en pålitlig partner för mindre glasarbeten, är Roslagsglas det självklara valet. Här på vår hemsida kan ni läsa ännu mer om våra tjänster och utförda arbeten och ni är varmt välkomna att höra av er med era frågor till oss idag.

Kontakt

Fyll i kontaktformuläret nedan eller nå oss direkt via uppgifterna här nedan för en offert eller frågor. 

Vi hörs snart!

Telefon:

08-540 882 40

E-post:

info@roslagsglas.se

Besöksadress kontor och fabrik:

Näsvägen 11, 18440 Åkersberga

bottom of page